Aparat de biorezonanta SCIO

Biorezonantă

Despre biorezonanță se știe de mai mult timp. Este o metodă de investigare și tratament neinvazivă folosită cu succes în toată lumea. Un aparat de biorezonanță perfecționat este aparatul de  biorezonanță SCIO.(Sistem științific de operare cu interfața conștientă). În prezent este unul dintre cele mai performante dispozitive de analiză și tratament, folosind principiul biorezonanței electrofiziologice.

 

Primul dispozitiv de biorezonanță a fost creat si folosit de NASA pentru testarea stării de sănătate a participantilor la programul spatial. Dispozitivele construite pentru tratament au la bază emiterea si transmiterea către organism de impulsuri electromagnetice care să aducă membranele celulare ale organismului la frecvențe de oscilație cuprinse intre 1010 si 1011 Hz, frecvențe proprii celulelor sănătoase. Astfel se poate optimiza actiunea tratamentelor medicamentoase, apifitoterapice sau homeopate.

Pe ce se bazează funcșionarea aparatului de biorezonanță?

Fiecare organ și fiecare celulă are propria frecvență sau „semnatură electromagnetică”, si prin colectarea unor cantități uriașe de date de la zeci de mii de pacienți, s-a putut constata care sunt frecvențele normale pentru fiecare organ în parte. Virusii, bacteriile si bolile modifica specific frecventa organului respectiv si astfel aparatul poate pune un diagnostic destul de precis. De asemenea și virușii, bacteriile si agenții patogeni au propria frecvență, „semnatură electromagnetică” si prezența lor in corp poate fi astfel detectată de aparatul de biorezonață.

Pe durata analizei, dispozitivul SCIO este conectat la corp prin intermediul senzorilor de pe cap și membre, furnizându-se o imagine precisă asupra stării generale a pacientului. Dispozitivul rezonează cu mii de țesuturi, organe, nutrienți, toxine sau alergeni si inregistrează gradul la care reactionează corpul la acestea. Oferă un raport asupra reactivității biologice din corpul uman și indică nevoi, dereglări și sensibilităti ale acestuia. Informația furnizată este total diferită de cea oferita de razele X, teste de sange etc. deoarece prezintă starea energetică a corpului și direcția în care acesta își concentrează energia. SCIO masoară diferite blocaje de stres din corp, cum ar fi nivelul de vitamine, aminoacizi, nutrienti, substante alimentare, minerale, enzime, zaharuri naturale, toxine, nivelul hormonal, tonusul muscular, bacterii, fungi, virusi.

In fond, SCIO dezvaluie orice aspect care afecteaza sanatatea. Dupa masurarea frecventelor din corp, SCIO furnizeaza frecvente proprii pentru a redresa sau neutraliza tiparele undelor distructive. SCIO interactioneaza cu softul Clasp (programul de reducere a stresului, armonizare si analiza)  pentru ca informatia vizibila si aspectul energetic să fie  conectate. Mai mult, SCIO detine propriul sistem de feedback astfel incat utilizatorul poate vedea influenta asupra procesului de sanatate al clientului. Sistemul este neinvaziv si lipsit de efecte secundare.

Se măsoară energia corpului din punct de vedere electric: voltajul (tensiunea), amperajul (intensitatea), rezistenta, hidratarea, oxigenarea, presiunea protonica si electronica. Multe masuratori ale medicinei traditionale se rezumă doar la rezistentă și temperatură dar aceștia sunt indicatorii cei mai slabi. Măsurătorile cele mai precise in ceea ce privește energia corpului sunt voltajul si amperajul, acestea reflectă schimbul ionic – schimbul de electroni, protoni, particule elementare.

Avantajele și beneficiile biorezonanței-

  • Testarea cu aparatul de biorezonață este nedureroasă, fără preluare de sânge, fără radiații, se folosește un set de senzori care citesc răspunsul electromagnetic al fiecărui organ, sistem sau celule din organismul celui diagnosticat.
  • Toate analizele si investigatiile privind starea de sanatate se fac cu un singur aparat si intr-un singur loc!
    • Dispozitivul arata si predispozitiile (tendintele) organismului către anumite boli ce ar putea apare in viitor.
    • Inregistrarea pacientului se stocheaza in calculator, iar la controlul ulterior se poate face analiza comparativă și se poate aprecia evoluția bolii.
    • Este important și faptul că se poate determina eficienta diferitelor metode de tratament.
  • Nu exista contraindicatii sau efecte adverse, procedura nu este iradianta este nedureroasa, putand fi aplicata oricarei persoane cu probleme de sanatate (mai putin purtatorilor de stimulatoar cardiace de tip PeaceMaker).

Sursa- Remedii Naturale

Reclame

Despre gabionescu

Sunt pensionara. Am fost profesoara de fizica in Bucuresti. Imi place fizica, imi place sa-i fac si pe altii sa indrageasca fizica si imi plac copiii. Nu pot spune ca ma plictisesc la pensie. De cand am inceput sa scriu pe blog, caut mereu subiecte interesante, imagini frumoase si noutati in stiinta. M-as bucura daca as primi mai multe sugestii.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s