Uriaşii, strămoşii Dacilor, Descoperirea din Bucegi şi Moştenirea Străbunilor! http://fortaspirituluidacic.blogspot.ro/

latan.elena este deconectat

ADEVĂRURI CUTREMURĂTOARE DESPRE URIAŞI! URIAŞII, STRĂMOŞII NEAMULUI DAC! URIAŞII ŞI MOŞTENIREA SACRĂ ANCESTRALĂ A DACIEI, LASATĂ DE URIAŞI PE TERITORIUL ROMÂNIEI DE ASTĂZI! URIAŞII ŞI DESCOPERIREA DIN BUCEGI!

___„Giganţii au fost primii locuitori ai pământului şi n-au venit de nicăieri în Dacia! Ei sunt aici de la începuturi. Românii de când sunt ei, au stat tot pe aceste locuri, ei sunt aici de la începutul lumii iar samânţa noastră este de la urieşi!” Istoricul Nicolae Densuşianu

__LEGENDELE URIAŞILOR DIN ROMÂNIA

___În anii 1940-1950, la Argedava, judeţul Giurgiu, unde s-a stabilit că a fost prima cetate de scaun a lui Burebista, înainte de a unifica toate triburile dacilor, arheologii au descoperit nu mai puţin de 80 de schelete uriaşe, de umanoizi de 4-5 metri înălţime. În partea de sud a Munteniei, în Giurgiu şi Teleorman, există mai multe legende despre uriaşi. Cea mai populară este legenda lui Novac, care s-ar fi luptat cu un balaur care le făcea rău oamenilor!
___Legende despre uriaşi întâlnim şi în Munţii Buzăului, la Scăieni. Aici, în cel mai vechi sat din zona Boziorului, au fost descoperite schelete umanoide care măsurau peste 2,4 metri! Ceea ce a frapat în mod deosebit era dimensiunea craniilor, care erau cât „dovlecii de prăsilă”!
___Schelete de uriaşi au mai fost descoperite la Polovragi, la Cetăţeni (2005), sub mănăstirea Negru Vodă, personaj despre care se spune că avea el însuşi o statură impunătoare şi că îşi ţinea consfătuirile cu căpitanii pe „scaunele” domneşti săpate în stâncă la Scăieni. Şi în Pantelimon – Lebada, în octombrie 1989, au fost scoase din pământ 20 de schelete de uriaşi, dar în niciunul dintre cazuri cercetările nu au fost continuate, pentru a ascunde publicului aceste adevăruri…
___În vechime, cu mult înainte ca localitatea să fie atestată, se spune că zona Boziorului era locuită de uriaşi sau „tartari”. Legenda spune că aceştia ar fi construit două subterane sub nişte stânci enorme şi că tot ei ar fi sculptat Stâlpii Tainiţei, de pe muntele cu acelaşi nume, zonă în care nu poate ajunge picior de om în zilele noastre! De asemenea, pe muntele Tainiţa există un loc unde în stâncă sunt săpate „scaune” domneşti a căror origine este inexplicabilă pentru localnici, deoarece se află, de asemenea, la înălţimi foarte mari şi în zone inaccesibile!
___Legenda tartarilor este susţinută şi de marele istoric Herodot, care amintea despre ei ca despre un trib nobil şi glorios. Numiţi şi „teutari” sau „titani”, aceştia erau, relata Homer, „favoriţii zeilor”, deoarece „întreceau pe toţi oamenii în înălţime, forţă şi frumuseţe”. Link pt detalii1. Link pt detalii2.

_DESCOPERIREA DIN BUCEGI REPREZINTĂ O PARTE DIN MOŞTENIREA SACRĂ ANCESTRALĂ LĂSATĂ DE URIAŞI OMENIRII ŞI ÎN PRIMUL RÂND POPORULUI ROMÂN!

___“… Este ca şi cum au dorit să ne lase toată această zestre de valoare incomensurabilă. Singurul aspect pe care-1 putem bănui este acela că, probabil, erau foarte înalţi. Altfel nu putem explica dimensiunile gigantice ale tuturor obiectelor de aici. Pe fiecare latură a sălii, până la jumătate, erau dispuse câte cinci mese uriaşe, cam la şapte metri distanţă de scutul protector.”
___“Aceasta însemnă fie că uriaşii care au construit întregul dipozitiv din interiorul munţilor Bucegi stăpâneau foarte bine accesul la clişeele temporale, fie – ceea ce pare mai probabil, datorită imensei perioade de timp care a fost acoperită de proiecţia holografică – că ei actualizau într-un mod misterios bagajul informaţiei holografice.”

_GOGEA MITU, ROMÂNUL CU GENĂ DE URIAŞ

___În România a trăit un personaj cu genă de gigant. Toată lumea a auzit cel puţin o dată de Gogea Mitu, cel mai înalt român cunoscut vreodată. Avea 2,42 metri, iar datorită înălţimii sale a devenit celebru în toată lumea. Născut Dumitru Goagă, pe 14 iulie 1914, la Mârşani, se spune ca a murit în condiţii suspecte, la numai 22 de ani. Ani de zile, însă, a circulat legenda potrivit căreia Gogea Mitu ar fi fugit în munţi, sătul să tot fie privit ca o ciudăţenie a naturii şi întors pe toate feţele de cercetătorii vremii care încercau să descopere misterul înălţimii sale impresionante.
___Gogea Mitu consuma la o masă obişnuită 25 de ouă, o pâine uriaşă, un pui fript, doi litri de lapte şi jumătate de litru de vin. Pentru confecţionarea unui costum, erau necesari aproape opt metri de stofă, iar încălţămintea şi-o făcea numai la comandă. Interesant e şi faptul că cuvântul “gogeamite”, cu care sunt catalogate persoanele foarte înalte, îşi are originile în numele lui…

_Descoperirea din Bucegi – Sala Proiecţiilor şi Biblioteca Universului

___“Adevărata surpriză a constituit-o, însă, elementul distinctiv care i-a determinat pe cei din echipa de cercetare să dea numele de Sala Proiecţiilor acelei uriaşe aule din mijlocul muntelui. Atunci când treceam prin dreptul unei mese se activa simultan pe suprafaţa ei o proiecţie holografică care prezenta aspecte dintr-un anumit domeniu ştiinţific. Imaginile tridimensionale colorate erau perfecte şi foarte mari, având o înălţime de aproape doi metri şi jumătate.
___Erau proiecţii din domeniul fizicii, cosmologiei, astronomiei, arhitecturii, tehnologiei, un domeniu care prezenta caracteristicile mai multor rase de fiinţe inteligente – care nu toate aveau aparenţă umană – şi un domeniu al religiei. Informaţiile, doar din câte am putut să-mi dau eu seama într-un timp foarte scurt, erau atât de vaste, încât ar fi necesitat studiul continuu al unor numeroase echipe de oameni de ştiinţă timp de mai mulţi ani, fără teama că s-ar putea epuiza. Totul îmi crea mai curând impresia unei formidabile biblioteci a universului, care fusese sintetizată în mod genial de o civilizaţie enigmatică, extrem de avansată atât din punct de vedere spiritual, cât şi tehnologic.“

                                                                Profesor Doctor Cristian Teodorescu, Fondator
_ Essential News Network şi Mişcarea Forţa Spiritului Dacic
Grupul Facebook Forţa Spiritului Dacic
Pagina Facebook Forţa Spiritului Dacic
Contact: esentialnewsnetwork@gmail.com
Reclame

Despre gabionescu

Sunt pensionara. Am fost profesoara de fizica in Bucuresti. Imi place fizica, imi place sa-i fac si pe altii sa indrageasca fizica si imi plac copiii. Nu pot spune ca ma plictisesc la pensie. De cand am inceput sa scriu pe blog, caut mereu subiecte interesante, imagini frumoase si noutati in stiinta. M-as bucura daca as primi mai multe sugestii.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s