Relaxare…..

In aceasta perioada de nebunie generala, cand suntem amenintati, ascultati la telefon, dezbinati si mintiti, simtim nevoia unei relaxari, unei deconectari de la aceasta situatie stresanta.

Creierul nostru urmeaza „Legea atractiei” : „Orice lucru asupra caruia ne concentram, va fi atras in viata noastra”.

Problema este ca cei mai multi oameni fie nu stiu sa se concentreze, fie se concentreaza asupra lucrurilor gresite si le atrag, ca de exemplu  sanatate precara, probleme de serviciu sau financiare.
Oamenii au tendinta, de asemenea sa puna mult sentiment in gandurile referitoare la ceea ce e gresit, in loc sa se concentreze asupra a ceea ce vor cu adevarat.
Cei care sunt permanent ingrijorati de ceea ce este gresit in viata lor sau merge prost, daca emit ganduri negative in exterior, vor atrage si mai mult raspunsuri negative  inapoi.

Din contra, cei care emit permanent ganduri fericite, atrag si mai multe ganduri de acelasi gen  inapoi. Cei care zambesc sincer cuiva, li  se va raspunde cu acelasi zambet larg, inapoi.   Cum vom alege sa  folosim sa  controlam propria noastra minte depinde exclusiv de noi.  Depinde de noi in totalitate pe ce se concentreaza gandurile si sentimentele noastre. Intotdeauna vom putea alege!

Mi-a vorbit cineva despre relaxarea in „starea alfa”. Nu stiam prea multe despre starile in care se poate afla creierul nostru. Am inceput sa ma documentez si am gasit pe internet mai multe materiale.

Creierul uman emite impulsuri cu diferite frecvente.

Starea alfa este definita de specialisti ca fiind starea in care creierul uman isi reduce frecventele de lucru in intervalul de 7 -14 Hz( cicli pe secunda) si, in care in mod natural, apare si starea de somn. In aceste nivele ale creierului sunt generate gandurile umane.
In nivelul alfa sunt astfel accesibile nivele ale constiintei interioare, iar prin inducerea ghidata a acestei stari, in cadrul unui curs al Sistemului Silva Ultramind, putem dezvolta starile intuitive de perceptie ESP, (Perceptie Senzoriala Eficienta) caracteristica a lumii spirituale.

Nivelul alfa genereaza o alta perceptie a spatiului si timpului, diferita de perceptia din starea obiectiva, denumita starea beta de functionare a creierului uman, o stare specifica de trezire, in care functionam in fiecare zi, in care activam constient si producem toate actiunile din lumea fizica.

Nivelul alfa a fost de fapt prima frecventa a creierului descoperita, motiv pentru care a fost denumita cu prima litera a alfabetului grecesc, ALFA, urmata fiind de nivelul BETA constient dupa care s-au identificat alte 2 stari profunde ale creierului, THETA si DELTA.

Programul Silva Ultramind ne ajuta sa accesam constient si fara sa adormim, la inceput ghidat iar ulterior de unul singur, acest extraordinar nivel de functionare al creierului, fiind denumit CENTRU  de relaxare, si care functioneaza la nivelul a 10 cicli pe secunda.
O metoda de a trece in starea alfa este urmatoarea: ne asezam intr-o pozitie cat mai comoda si incercam sa nu ne gandim la nimic rau. Numaram de doua sau de trei ori de la 10 la 1 in ritmul respiratiei noastre, apoi de la 5 la 1 in acelasi ritm si incepem sa simtim o stare de bine, de liniste, fara sa adormim.

Aceasta relaxare este indusa de emisfera dreapta a creierului, care ne ajuta si in analizarea corecta, din subiectiv, a informatiei, astfel putem lua cele mai bune decizii, intrucat accesam nivelele spirituale prin dezvoltarea capacitailor de perceptie senzoriala eficienta (ESP).

Oare vom putea iesi din aceasta stare de stres, de nesiguranta din aceasta perioada?

DOAMNE AJUTA-NE !

Anunțuri

Despre gabionescu

Sunt pensionara. Am fost profesoara de fizica in Bucuresti. Imi place fizica, imi place sa-i fac si pe altii sa indrageasca fizica si imi plac copiii. Nu pot spune ca ma plictisesc la pensie. De cand am inceput sa scriu pe blog, caut mereu subiecte interesante, imagini frumoase si noutati in stiinta. M-as bucura daca as primi mai multe sugestii.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s