Autostrada ce trece printr-un bloc!!!!!

Autostrada trece printr-un bloc

Aflandu-se intr-o situatie similara pasajului de la Basarab, autoritatile japoneze au fost nevoite sa cada la intelegere cu proprietarii unui imobil turn astfel ca autostrada ce leaga Osaka, Kobe si Kyoto sa treaca prin cladire.

Autostrada Hansin este o retea de autostrazi lunga de 239 km, ce leaga Osaka, Kobe si Kyoto, in Japonia. Ce este senzational la Hansin este ca ea trece printre etajele unei cladiri turn, numita Gate Tower Building, mai exact intre etajele 5 si 7. Pana la etajul patru, cat si de la etajul 8 in sus, cladirea este populata cu magazine, birouri si apartamente.

Per total, Gate Tower Building are 16 etaje si este poreclita „cuib de albine” datorita fluxului de masini ce iese din ea.
Visul primarului general al Capitalei privind construcţia de autostrăzi suspendate în Capitală a devenit deja realitate în Japonia.
Sursa- Internet

Reclame

Despre gabionescu

Sunt pensionara. Am fost profesoara de fizica in Bucuresti. Imi place fizica, imi place sa-i fac si pe altii sa indrageasca fizica si imi plac copiii. Nu pot spune ca ma plictisesc la pensie. De cand am inceput sa scriu pe blog, caut mereu subiecte interesante, imagini frumoase si noutati in stiinta. M-as bucura daca as primi mai multe sugestii.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s